Phone: +357 99 686 311  info@emtechworks.com.cy

Slider

Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η EMTECH WORKS LTD ιδρύθηκε από έναν ιδιοκτήτη με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των  μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών, υδραυλικών εγκαταστάσεων και επιδιορθώσεων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία που εμπίπτει στον τομέα μας, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας βάσει των αναγκών τους, δίνοντας έμφαση στην άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με πολύ προσιτές τιμές.
Με βασικό γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων κάθε ξεχωριστού μας πελάτη, συνδυάσαμε την άριστη ποιότητα υλικών με την προσεγμένη επιλογή των καλύτερων συνεργατών, ώστε να επιτυγχάνουμε πάντα την έγκαιρη παράδοση άρτιων κατασκευών. Τα άτομα που εργοδοτούνται στην EMTECH WORKS LTD καθώς και οι συνεργάτες μας, είναι άριστα καταρτισμένοι, κατέχουν όλες τις απαραίτητες άδειες και τις εξειδικευμένες γνώσεις, με στόχο πάντα την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων.
Συνδυάζοντας άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία με τους κατάλληλους ανθρώπους, στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης ενός έργου μέχρι και μετά την ολοκλήρωσή του. Η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας, είναι αυτή που μας κρατά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων και μας δίνει ώθηση να εξελισσόμαστε συνεχώς. Κάθε μεγάλο «ευχαριστώ» από κάθε ικανοποιημένο μας πελάτη με την παράδοση κάθε ξεχωριστού μας έργου, αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο των ανθρώπων την εταιρείας μας ξεκινώντας από τον ίδιο τον ιδρυτή της.

Όραμα και Αξίες

Το Όραμά μας…

Είναι να αποτελούμε την πλέον αξιόπιστη και αδιαμφισβήτητη επιλογή εκτέλεσης μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εργασιών. Αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας, ακολουθούμε διαρκώς τις μεταβολές ενός ραγδαία αναπτυσσόμενου τεχνολογικού περιβάλλοντος, παρέχοντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. Μέσα από αυτή την πορεία αλληλεπίδρασης, δημιουργούμε διαρκώς μακρόχρονες συνεργασίες, χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και περατώνουμε έργα, επιδιώκοντας το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας να ικανοποιεί τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών μας.

Οι αξίες μας…

Έμφαση στον άνθρωπο

Με πρώτιστο στόχο τα μεγαλύτερα χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπα των ανθρώπων που μας επιλέγουν, οι άνθρωποι της εταιρείας μας προσαρμόζουν τις υπηρεσίες μας στις ξεχωριστές απαιτήσεις κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται.

Οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης

Επενδύοντας πάντα στην ειλικρίνεια και την ακεραιότητα, ο ιδιοκτήτης της EMTECH WORKS LTD φροντίζει προσωπικά τη δημιουργία μακροχρόνιων προσωπικών σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των συνεργατών και των πελατών μας.


Άριστος Επαγγελματισμός

Κατορθώνουμε μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρία των ανθρώπων μας, να συνδυάζουμε άριστη τεχνογνωσία με υψηλής ποιότητας υλικά για τα καλύτερα αποτελέσματα. Φιλοσοφία μας, η επένδυση στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας για πλήρη ικανοποίηση των ανθρώπων που μας αναθέτουν έργα ζωής. Δε θα μπορούσαμε λοιπόν, παρά να επενδύσουμε στον άνθρωπο-εργαζόμενο ώστε να ικανοποιήσουμε πλήρως τον άνθρωπο-πελάτη.

Ο Ιδρυτής


Λίγα λόγια από τον ιδιοκτήτη της EMTECH WORKS LTD, Αιμίλιο Χατζηθεοφάνους

Η EMTECH WORKS LTD ιδρύθηκε από τον πολύπειρο Κύπριο τεχνικό Αιμίλιο Χατζηθεοφάνους. Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών, υδραυλικών εγκαταστάσεων και επιδιορθώσεων στην Κυπριακή αγορά. Όσο περνά ο καιρός η ζήτηση σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία αυξάνεται και η EMTECH WORKS LTD, μεγαλώνει διαρκώς και αποκτά νέους συνεργάτες σε όλη την Κύπρο.
Παρά την εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας, ο ιδιοκτήτης φροντίζει να παραμένει πάντα πιστή στις αρχικές της αξίες. Διατηρώντας μέσα στα χρόνια την έμφαση στις ανθρώπινες ανάγκες και επενδύοντας στην αξιοπιστία και την ειλικρίνεια, εμπλουτίζεται διαρκώς με τη φρεσκάδα των νέων τεχνολογιών και σύγχρονων προϊόντων. Οι πάντα έμπειροι συνεργάτες που επιλέγονται προσωπικά από τον ιδρυτή της εταιρείας, στηρίζουν και ακολουθούν το όραμά του για συνδυασμό άριστης τεχνογνωσίας, υψηλής ποιότητας προϊόντων και ανταγωνιστικών τιμών, οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε ξεχωριστό πελάτη.

Contact us

+357 99 686311

info@emtechworks.com.cy

Leoforos Archieskopou Makariou iii 33, Latsia